Simply Red ogreli Tivoli

25.06.2009

In to mislim dobesedno. Pred pričetkom koncerta je bilo v ledeni dvorani namreč 21 stopinj Celzija, ob koncu pa že 26.
Simply Red v Tivoliju

Simply Red v Tivoliju

Simply Red na čelu z rdečelasim pevcem Mickom Hucknallom so v Ljubljani nastopili prvič po letu 2006, ko so ljubitelje njihove glasbe zabavali v Križankah, le da njihove ponovne vrnitve na slovenske odre ne bo. Po 25 letih skupnega ustvarjanja naj bi skupina namreč prihodnje leto prenehala delovati, zaščitna znamka skupine – skodrani rdečelasec Mike – pa se bo podal na samostojno pot.

Mick Hucknall

Mick Hucknall

Koncert, ki je navdušil- ne povsem do zadnjega kotička napolnjeno dvorano Tivoli -, je trajal dobro uro in štirideset minut, a bolj kot kvantiteta je bila pomembna kvaliteta. In to smo dobili. Predstavili so vse svoje največje uspešnice, ki jih v 25 letih glasbenega ustvarjanja ni bilo malo, največje navdušenje pa so požele tiste res največje, kot so If you don’t know me by now, Sunrise in Stars. S pesmijo Night Nurse so prinesli delček jamajške atmosfere, zanimiva pa je bila tudi verzija pesmi Fairground v brazilski preobleki.

Fotografije : Nina Jelenc Photography

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark

Zapisano pod: Koncert. .Komentiraj

Obvezno

Obvezno, skrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljen HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pusti trackback na to objavo  |  Naročite se na komentarje preko RSS vira


Kategorije

Arhiv

Zadnji komentarji

Twitter